Monday, November 26, 2012

UV FOUNDATION ANUGERAH - PENAIK SERIPRODUK TERBARU ANUGERAH : UV FOUNDATION – PENAIK SERI

KOMBINASI KEKUASAAN AL-QURAN, HERBA TRADISONAL & SPF 30 UNTUK MELINDUNGI DARI KESAN CAHAYA MATAHARI MENAMBAH KEJELITAAN SERTA MENAIKKAN SERIWAJAH.

TIDAK RAMAI DI ANTARA KITA YANG MENGETAHUI RAHSIA AYAT-AYAT AL-QURAN YANG MAMPU MEMBANTU SESEORANG UMAT ITU TAMPAK MANIS & BERSERI. APA YANG TELAH TERBUKTI IALAH SEJAK ZAMAN DAHULU LAGI NENEK MOYANG KITA MENGGUNAKAN KEKUASAAN AL-QURAN SEBAGAI JAMPI SERAPAH UNTUK KEKAL CANTIK & BERSERI.

PENAIK SERI ANUGERAH TELAH DIDOAKAN DENGAN 30 JUZUK AL-QURAN SERTA DOA-DOA PENYERI WAJAH. DENGAN KEKUASAAN ALLAH SWT, PENGGUNA DAPAT MERASAI MUKJIZAT AL-QURAN YANG DAPAT MEMBANTU MENYERIKAN RAUT WAJAH. INSYA ALLAH ANDA AKAN LEBIH DISENANGI & DISAYANGI OLEH ORANG SEKELILING.
HIMPUNAN DOA :-
Bacaan 30 Juzuk Al_Quran, Ayat-ayat Ruqyah, Ayat Ruqyah Jibril, Ayat Ruqyah Nabawiyyah, Selawat Syifa, Doa-doa Syifa, Selawat Tafrijiyyah, Pendinding Al-Muawwizat, Saiyidul Istighfar (Penghulu Taubat), Keagungan Ayat Qursi, Ayat Penawar Seribu Guna, Ayat Pendamaian, Doa Pengasih, Doa Seri Wajah, Doa Pelaris Perniagaan, Doa Penyejuk , Salam Sulaiman, Solat Hajat.

ISI KANDUNGAN :- 
Limau Purut, Sireh, Vitamin E, SPF 30, Air Bacaan 30 Juzuk Al-Quran & Doa Pilihan

(Daun sireh mengandugi bahan antiseptik yang menghapuskan kuman & bakteria. Selain itu ia juga kaya dengan Flavornoid & Polyphenol yang meresap ke dalam kulit untuk menegangkan sel-sel yang kendur. Limau purut pula mengandungi asid citrik semulajadi yang membantu mengekalkan kelembapan kulit).

CARA KEGUNAAN :- 
Digunakan selepas mandi atau wuduk. Titiskan sedikit di jari & sapukan di muka hingga sekata sambil berselawat.

HARGA JUALAN :- RM48.00 (SM) RM53.00 (S&S) 

No comments:

Post a Comment